Sådan skal du forholde dig efter behandlingen

I den første uge efter behandlingen du IKKE:

Ikke udsættes for vand i de første 48 timer efter behandlingen

Tage sol eller solarium 

i sauna, spa eller swimmingpool

 

Almene forholdsregler

Efterfølgende bør dine bryn beskyttes med solcreme i solen mindst 4 uger.

Det er normalt at det behandlede område kan re meget mørkere i de første uger efter behandlingen. Efter opheling, må du forvente at farven vil aftage ca. 20-60%. bvc

De første døgn efter behandlingen vil huden være hævet, øm og evt. kløende og der dannes en skorpe ovenpå.

Efter 3-4 uger vil huden normalt være helet, der kan dog være en periode med hudtørhed i området.

For at opnå det bedste resultat er det ofte nødvendigt at gentage behandlingen 1-2 gange. Dette skal foretages 1-2 måneder efter første behandling.

Husk at følge instruktionerne om Aftercare, som du får udleveret, for at opnå det bedste resultat.

 

De første dage

Det behandlede område fremstå rødt og hævet, og farven vil være markant og betydeligt mørkere end det endelige resultat. Hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven vil dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, og må væbne dig med tålmodighed. 

Der vil også dannes en tynd sårskorpe på det behandlede område. Det er vigtigt at det behandlede område får ro til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen. Ved første behandling får du en cream med, som skal bruges hver aften, i 7 dage.

 

Den første uge

Den permanente makeup ikke må udsættes for sollys, klorvand, saltvand, høj varme (fx. sauna, høje temperature sydpå, lange dampende bade), makeup og hudplejeprodukter.

Det er derfor IKKE en god ide, at planlægge solferie, spa/wellness ophold, stor fest (hvis makeup er påkrævet) den første uge efter din behandling.