Single Eyelash Extensions

 

 

Single Eyelash Extensions er til dig, som ønsker en naturlig forlængelse og fylde af dine egne vipper. Behandlingen er det fineste håndværk, hvor der limes ét kunstigt vippehår på ad gangen, ovenpå dine egne vipper. Teknikken sikre et naturligt og smukt look, som gør at dine bambi øjne vil stråle hver eneste morgen, uden klumper fra din mascara. 

 

Hvilket look skal du vælge - Classic eller Flat lashes?

 

Vi guider dig altid igennem hvilken længde, tykkelse samt form der vil passe bedst til dig. Herefter er det helt op til dig at vælge det endelige look som du ønsker. 

Classic lashes

 

Er til dig som ønsker et smukt og naturligt look og som elsker et godt hverdags look. Classic lashes er det mest kende indenfor vipper, og er altid en sikker vinder for et rigtig flot naturligt look.

 

Flat lashes

 

Ønsker du, at der skal ske lidt mere end hvad Classic lashes kan give og vil du gerne have nogle smukke og tydelige vipper som fylder meget? så er Flat lashes noget for dig.

Er du fx. vant til at have volume lashes på som fylder meget? så er Flat lashes et godt alternativ, da Flat lahses ses tykkere ud end Classic lashes, men faktisk ikke er tykkere eller tungere da vippen er flad i stedet for rund. Ude i spisen deler vippen sig i to, dette giver et mere fluffy look. 

 

 

Holdbarhed

 

Dine egne vipper bliver ikke skadet af Eyelash Extensions, fordi vi søger for at vælge den korrekte tykkelse og form, som dine egne vipper kan bære. Holdbarheden af Eyelash Extensions er meget forskellig, da det afhænger af hvor god man er til at pleje og vedligeholde de kunstige vipper. For at vedligeholde dine Eyelash Extensions og beholde det smukke look, så anbefaler vi en opfyldning mellem 3-4 uger.  

 

Før behandlingen

 

For at kunne gennemføre behandlingen, så skal du komme uden makeup på dine øjne. Du må derfor ikke have hverken mascara, øjenskygge, eyeliner eller andre former for øjenmakeup på. 

 

After care

 

Det er vigtigt, at du er god til at passe og pleje dine Eyelash Extensions. Derfor anbefaler vi, at du køber en Eyelash Shampoo med, som bruges til at rense vipperne.