Henna Brows

Få smukke bryn hurtigt og nemt

 

Henna Brows er en helt ny måde at få smukke øjenbryn. Øjenbrynene definerer ansigtet og Henna Brows gør det muligt at få det look du altid har drømt om. Det er baseret på de nyeste teknikker indenfor hårfarvning og farvning af huden. Farven vil holde på huden i 14 dage og på hårene i 4-6 uger. Henna Brows passer til enhver kvinde, uanset om du er lyshåret eller mørkhåret. Det er muligt at lave en smuk ombré effekt, som er en glidende overgang af farven fra starten af brynet. 

 

Behandlingen 

Vi starter med at lave en opmåling af dine egne bryn, så de er helt symmetriske og lige den form du altid har ønsket dig. Så rettes der til med voks og pincet. Derefter vælges den farve som vil passe dig. Henna ligges på dine bryn, efter den optegning som er lavet. Nu skal det ligge på i 10-20 min. og herefter laves ombré effekten.

Overskydende farve fjernes og du kan nu nyde dine smukke bryn den næste måned. 

 

Om Henna farve

Henna farve til Henna Brows må ikke forveksles med den almindelige Henna farve som bruges til hårfarvning og til Henna tatovering, da Henna farve til bryn er udviklet specielt til farvning af øjenbryn.

Den allergiske reaktion som nogle får fra Henna tatoveringer, skyldes PPD og PTD som findes i sort henna farve. Henna til Henna Brows indeholder meget lidt og langt under den tilladte mængde af PPD og PTD.