Permanente øjenbryn

 

Med de nyeste teknikker på markedet indenfor permanent makeup til øjenbryn, er det muligt at få lavet et naturligt og holdbart resultat. Det pigment der bruges, placeres meget overfladisk dette gør at pigmenteringen gradvist vil falme i modsætningen til en rigtig tatovering.

Derfor skal man være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende hvis man ønsker at bevare det permanente og naturlige look af sine øjenbryn. 

 

Hvem kan få lavet permanente øjenbryn?  

Teknikken kan udføres på alle kvinder, uanset om du har lyse eller mørke bryn. Ud fra en faglig vurdering samt dine ønsker, finder vi altid, i fællesskab, frem til det bedste match til din hudtype, ansigtsform, hårfarve og personlighed, som sikre det mest naturlige resultat.

Behandlingen er for dig, som ønsker mere fylde, dybde og synligere brynhår end dem du har fra naturens side. Permanente øjenbryn er også for dig, som kun har lidt brynhår eller slet ingen hår, og som ønsker tydeligere øjenbryn men samtidig et naturligt look. 

 

Disse teknikker benyttes, alle lavet med maskine

Powder/Ombre bryn er en smuk og naturlig skygge over hele brynet. Lige når powder/ombre bryn er lavet synes de meget mørke og tydelige, men vil falme med ca. 40-50 % og vil så fremstå som en let og fin skygge bag ens egne hår, som også vil få dem til at syne tættere. Denne teknik er for alle hudtyper.

Nano hairstrokes er fine pixileret hårstrå som laves over hele brynet, som giver dig et meget naturligt og luftigt look. Denne teknik heler bedst på normal eller tør hud, kan også godt laves på nogle fedet hudtyper. Dette er ikke microblading, da microblaing er hårdt for huden, og de helede resultater slet ikke er ligeså flotte som nano hairskrokes.

 

For det mest gennemarbejdet resultat, så skal man have to behandlinger med 4-6 ugers mellemrum og herefter ca. en behandling årligt for at vedligeholde looket

Hvorfor få lavet permanente bryn?