Permanente øjenbryn

 

Med de nyeste teknikker på markedet indenfor permanent makeup til øjenbryn, er det muligt at få lavet et naturligt og holdbart resultat. Det pigment der bruges, placeres meget overfladisk dette gør at pigmenteringen gradvist vil falme i modsætningen til en rigtig tatovering.

Derfor skal man være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende hvis man ønsker at bevare det permanente og naturlige look af sine øjenbryn. 

 

Hvem kan få lavet permanente øjenbryn?  

Teknikken kan udføres på alle kvinder, uanset om du har lyse eller mørke bryn. Ud fra en faglig vurdering samt dine ønsker, finder vi altid, i fællesskab, frem til det bedste match til din hudtype, ansigtsform, hårfarve og personlighed, som sikre det mest naturlige resultat.

Behandlingen er for dig, som ønsker mere fylde, dybde og synligere brynhår end dem du har fra naturens side. Permanente øjenbryn er også for dig, som kun har lidt brynhår eller slet ingen hår, og som ønsker tydeligere øjenbryn men samtidig et naturligt look. 

 

Disse teknikker benyttes

Powder/Ombre bryn er en smuk og naturlig skygge over hele brynet. Lige når powder/ombre bryn er lavet synes de meget mørke og tydelige, men vil falme med ca. 40-50 % og vil så fremstå som en let og fin skygge bag ens egne hår, som også vil få dem til at syne tættere. Denne teknik er for alle hudtyper.

Hårstrå/Microblading er fine hårstå som laves over hele brynet, som giver dig et meget naturligt look. Denne teknik velegner sig bedst til normal eller tør hud.

Hybrid bryn er en blanding mellem hårstå og skygge. En rigtig god teknik for dem som har minimalt med hår, da der opbygges hårstå og skygge sammen hvilket gør at det fremstår som om man har fyldige bryn.  Denne teknik egner sig bedst til normal eller tør hud.

For det mest gennemarbejdet resultat, så skal man have to behandlinger med 4-6 ugers mellemrum og herefter ca. en behandling årligt for at vedligeholde looket

 

 

OBS: Du kan også sende mig en SMS på 40 12 65 68 for at få en hurtigere tid.

Hvorfor få lavet permanente bryn?