Volume Eyelash Extensions

 

 

Ønsker du et look med mere fylde og ekstra volume, så er Volume Eyelash Extensions den helt rigtige behandling for dig. Teknikken udføres ved at der påsættes et kunstige vippehår, som spredes ud i en vifte - se billedet til venstre. Derved sikre man et mere fyldigt og tæt look. De kunstige vippehår er tyndere og lettere end dem, man bruger til Single Eyelash Extensions og derfor kan dine egne vipper bære dem. 

 

Hvilket look skal du vælge? 

 

Jeg guider dig igennem hvilken længde, tykkelse samt form der vil passe bedst til dig. Herefter er det helt op til dig at vælge det endelige look som du ønsker. 

 

Dine egne vipper bliver ikke skadet af Eyelash Extensions, fordi jeg søger for at vælge den korrekte tykkelse og form, som dine egne vipper kan bære. Holdbarheden af Eyelash Extensions er meget forskellig, da det afhænger af hvor god man er til at pleje og vedligeholde de kunstige vipper. For at vedligeholde dine Eyelash Extensions og sikre det pæneste og mest naturlige look, så anbefaler jeg en opfyldning efter 3 uger.  

 

Før behandlingen

 

For at kunne gennemføre behandlingen, så skal du komme uden makeup på dine øjne. Du må derfor ikke have hverken mascara, øjenskygge, eyeliner eller andre former for øjenmakeup på. 

 

After care

 

Det er vigtigt, at du er god til at passe og pleje dine Eyelash Extensions. Derfor anbefaler jeg, at du køber en Eyelash Shampoo, som bruges til at rense vipperne.